Hakkımızda

Alçak Gerilim ve Orta Gerilim Panoları elektromontajı konusunda hizmet vermek üzere deneyimli bir ekip tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Artan müşteri taleplerine Tesis, Ekipman ve İşgücü yatırımları yaparak karşılık vermeyi ilke edinmiştir.

AR Elektrik, İstanbul’da 2500 m2 lik tesislerinde 50 kişilik uzman kadrosu ile IEC-61439-1&2 standartlarında ve ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Müşterilerinden aldığı olumlu veya olumsuz tüm geribildirimleri dikkate alarak, kalite ve uluslararası standartlara uygunluk koşuluyla pekiştirip, teknoloji kullanımını ve üretim hedeflerini yükseltmeyi temel amaç olarak benimsemiştir.

Kuruluşundan günümüze kadar farklı sektörler ve projelerde pek çok başarılı uygulamaya imza atmıştır. AR Elektrik sektördeki deneyimi ile yenilikleri takip ederek her geçen gün daha da güçlenerek hizmetlerine devam etmektedir.

Vizyonumuz

Yıllar içinde gelişen enerji ihtiyacının karşılanması için gerekli enerjinin üretimi, iletimi, dağıtımı ve tüketimine kadar olan tüm süreçlerde sürekli, yüksek kalitede ve uluslararası standartlarda ürün, çözüm ve hizmet sunmak için çalışırız. Bunu yaparken çevre bilinci ile hareket eder, imalat ve hizmet süreçlerin de kaynaklarımızı doğa dostu bir şekilde kullanırız.
Çalışanlarımız AR Elektrik’e değer katan en önemli unsurdur. Kaliteli işin kaliteli bir ekiple yapıldığını bilir ve ekibimizi buna göre seçeriz. Aynı zamanda çalışanlarımızın gelişimine önem verir ve bunun için eğitimlerimizi sürdürürüz.

Hem müşterilerimizle hem de tedarikçilerimizle iş yaparken etik kurallarla hareket etmek temel ilkemizdir. Tüm bunların sonucu olarak yurtiçinde ve yurtdışında tanınan ve aranılan bir işletme olmak üzere yapılanmamızı sürdürürüz.

Misyonumuz

Başta müşteri memnuniyetini ve güvenini kazanarak ihtiyacınız olan ürün ve çözümleri hızlı, kaliteli ve uygun fiyat aralığı ile sunmayı ilke edinen firmamızın temel amaçları;
• Müşterilerimize amacına hizmet eden, kaliteli, standartlara uygun ürün ve çözümler üretmek, bunun yanında özel uygulama ve ihtiyaçlara karşılık vermek.
• Kalıcı ve uzun yıllar çalışabilecek portföy hizmeti vermek.Satış öncesi ve satış sonrası teknik destek sağlamak.
• Projelendirme ve çözüm ortaklığı yapmak.
• Dizayn, montaj ve AR-GE desteği sağlamak.
• Maliyet etkili ürün ve çözümler sunmak.
• Teknoloji ve yenilikleri takip ederek ürünlerimize adapte etmek.

Satış öncesi ve satış sonrası, müşterilerimizin değişiklik ile ilgili ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmemiz AR Elektrik çalışanlarının müşteri memnuniyeti felsefesine sahip olması ile mümkün olmaktadır.